El Monbus Igualada continua la seva bona trajectòria en el grup C-A de la Lliga EBA, i dissabte va sumar una nova victòria a la complicada pista del Mataró Parc Boet (70-77). Amb aquest resultat, els anoiencs segueixen coliderant la classificació juntament amb el Vic, que es va desfer de l'Almozara aragonès (73-68).

En els primers minuts els jugadors visitants van fer una millor sortida i van posar moltes dificultats als atacs del rival, al qual van deixar en només sis punts al parcial inicial. Això els va permetre obtenir fins a tretze punts de renda en el marcador (6-19). En el segon quart els mataronins van reaccionar i van retallar les distàncies fins a situar-se només tres punts per sota a la mitja part de l'enfrontament (31-34).

En l'inici de la segona meitat els anoiencs van poder obrir una mica més de forat gràcies a la superioritat en el rebot (31 a 40) i, sobretot, a la seva major profunditat de plantilla. D'aquesta manera van finalitzar el tercer quart amb vuit punts de marge en l'electrònic (50-58). En els darrers deu minuts els igualadins es van mantenir sòlids i van aconseguir mantenir la diferència i endur-se un nou triomf. Al final del partit el tècnic anoienc, Jordi Martí, va declarar que «hem fet un bon partit. Sabíem que avui havíem de fer un molt bon treball defensiu i així ha estat. No hem estat gaire encertats en el tir exterior i això ha fet que haguéssim de treballar fins al dar-rer minut. Molt content per una victòria en una pista molt difícil». En la propera jornada el Monbus Igualada rebrà el Martinenc barceloní, dissabte a partir de tres quarts de sis de la tarda.