El Sevilla va caure derrotat per segon cop aquesta temporada al Sánchez Pizjuán. Aquesta vegada va ser el Vila-real, una formació d'allò més irregular, qui el va superar per 1-2 en un duel de domini sense resultat dels andalusos. Albiol, al minut 13, va avançar els groguets. Munir va empatar a la represa, però una contra va acabar amb el gol decisiu del camerunès Ekambi.

L'equip de Lopetegui només manté un punt de diferència respecte del Getafe, que va superar l'Atlètic de Madrid en el quart lloc en superar per 2-0 el Valladolid. Cucurella, a la primera part, i el suplent Ángel, a la represa, van aprofitar les assistències dels davanters Jorge Molina i Mata per deixar els punts al Coliseum.

Patinada greu del Celta

En el duel dramàtic del dia, el Celta només va empatar a casa (2-2) amb el Mallorca, que va obtenir el primer punt lluny de Son Moix. Rafinha, de cap, va avançar els viguesos i va empatar Salva Sevilla, de penal. L'estrella local, Iago Aspas, va tornar a donar la davantera als gallecs i, a sobre, van expulsar el visitant Raíllo, però el davanter Budimir, cinc minuts més tard, va restablir la igualada.