Matx competit entre el Mataró i el Futsal Vicentí, en què els bagencs van pagar car els errors defensius i el poc encert de cara a porteria per acabar cedint el triomf (3-1) davant d'uns mataronins que els avancen a la classificació. Durant el primer temps, el Vicentí va gaudir poc de la possessió de la pilota, però, quan la tenia, creava perill a la porteria d'un conjunt local que es mostrava més intens i que va saber aprofitar les seves ocasions, en transformar dues dianes: la primera al minut 10, després d'una jugada a pilota aturada, i la segona al minut 18, en aprofitar un error en la sortida de pilota visitant. A la represa, el Vicentí va sortir amb més intensitat i després de múltiples ocasions errades va aconseguir posar la por al cos del Mataró a falta de dos minuts per al final (2-1). Els locals, però, van sentenciar amb el 3-1 després d'un altre error bagenc.