El Barça queda a una victòria del Reial Madrid després de caure al Palau Blaugrana davant l'Unicaja, un equip que està firmant un curs irregular però que ja ha estat capaç de vèncer també als pavellons del València i el Baskonia. El conjunt andalús, dirigit per Luis Casimiro, es va aprofitar de les facilitats que va oferir el Barça i va arribar a anotar 105 punts, quan fins ahir era l'equip que en feia menys de tota la lliga, tot i que ara ha millorat amb l'entrada de Darío Brizuela, que ha arribat des de l'Estudiantes. La mitjana d'atac de l'Unicaja és de 76 punts, per 74,9 del cuer Estudiantes.

Per al Barça, la derrota d'ahir és la primera com a local a l'ACB de tota la temporada, la segona en total si comptem l'encaixada contra el CSKA a l'Eurolliga.

Va ser un triomf inapel·lable per als andalusos, que van tallar la ratxa de sis victòries seguides del Barça de Pesic. L'Unicaja va jugar amb un atac molt descarat i amb encert, amb 14/31 en els triples, per 6/30 del Barça.

El Barça no va estar mai còmode en el partit, des del 13-17 inicial. Al segon quart, Mirotic i Tomic van firmar els millors moments per part dels catalans (54-46). Però, al tercer, tot es va tornar a complicar i Brizuela va fer el 74-76. En l'arrencada del darrer període, els visitants es van escapar amb un 74-86 i el Barça només es va acostar fins als set punts.