Doblet de les atletes Marina Guerrero i Mar Juárez, de l'Avinent Manresa, en la cursa sènior femení en el 18è Cros de Banyoles, disputat diumenge al Parc de la Draga de la capital del Pla de l'Estany.

Marina Guerrero es va imposar amb un temps de 17'07" després de superar els 4.860 metres de recorregut, ben secundada per la seva companya de club Mar Juárez, que va entrar segona amb 18'12". Va pujar al tercer esglaó del podi l'atleta Berta Bover (GEiEG). Cal destacar la setena posició de Miqui Riera (Avinent Manresa) en la cursa sub-18, i la desena d'Ingrid Alsina (Avinent Manresa) en la prova sub-14.

Tanmateix, en el 20è Cros Ciutat de Gavà, Ester Guerrero (Avinent Manresa) va pujar al tercer graó del podi sènior.