L'Igualada Rigat va aconseguir una còmoda victòria a la pista del Corredor Mató Palafrugell gràcies a l'exhibició de l'igualadí Jordi Méndez, que va anotar quatre gols per als de Francesc Linares (3-7).

El conjunt igualadí va fer una molt bona primera part. Els primers minuts van ser de domini local, però els de Francesc Linares van ser molt sòlids en defensa i no van encaixar cap gol en els primers instants. Els anoiencs van tenir molta encert de cara a la porteria i va arribar el primer gol, obra de l'igualadí Jordi Méndez. El jugador de casa va fer una primera part pràcticament impecable, ja que va anotar els tres primers gols de l'Igualada Rigat. Amb el marcador favorable al conjunt visitant, Bernat Yeste va ampliar encara més la diferència. Abans del descans, Borja Ramon, del Palafrugell, va reduir distàncies i va posar l'1-4 a l'electrònic abans de marxar al túnel de vestidors.

A la segona part, el Corredor Mató Palafrugell va sortir actiu, amb intencions de remuntar el partit, però la falta d'encert, una vegada més, els va perjudicar. Els locals van fallar un penal i, poc després, Sergi Pla va augmentar més la diferència a favor dels igualadins. Jordi Méndez va tornar a marcar un més Els tres últims gols del partit van ser de penal.