Coincidint amb l'aturada de les competicions esportives dels clubs, el Manresa FS organitza per les dates properes a Nadal una nova edició del Campus de Tecnificació Xavi Cols, jugador manresà, que va jugar al conjunt manresà abans de firmar pel Barça, on va debutar a Primera Divisió; actualment està consolidat a la màxima categoria amb el Peníscola.

El campus tindrà lloc al pavelló del Pujolet els dies 23, 27 i 30 de desembre, i 2 i 3 de gener en horari de 9 del matí a la 1 del migdia. El dia 24, també al matí es farà un debat entre els inscrits moderat pel periodista Carles Jodar a l'Ateneu Les Bases, amb el suport de l'Ajuntament de Manresa.

Recolzaran el campus, l'actual entrenador del primer equip del Manresa FS Xavi Cols, Gerard Pusó, jugador i seleccionador català aleví i infantil, Roger Bermusell, jugador del primer equip de l'Indústries Santa Coloma i Carles Corvo i Asis Boukhress, jugadors de la primera plantilla del Manresa FS. Està adreçat als jugadors de les categories de prebenjamí a infantil. Les inscripcions es poden fer al telefon 663 90 22 68 i el preu és de 70 euros (60 pels jugadors del club organitzador).