Coincidint amb l'aturada de les competicions esportives dels clubs, el Manresa FS organitza per a les festes de Nadal la segona edició del Campus de Tecnificació Xavi Cols, jugador manresà que va jugar a l'equip manresà abans de firmar pel Barça, on va debutar a Primera Divisió; actualment està consolidat a la màxima categoria amb el Peníscola.

El campus tindrà lloc al pavelló del Pujolet els dies 23, 27 i 30 de desembre, i 2 i 3 de gener en horari de 9 del matí a la 1 del migdia. El dia 24, també al matí es farà un debat entre els inscrits moderat pel periodista Carles Jodar a l'Ateneu Les Bases, amb el suport de l'Ajuntament de Manresa.

Donaran suport al campus l'actual entrenador del primer equip del Manresa FS, Sito Rivera; Gerard Pusó, jugador i seleccionador català aleví i infantil; Roger Bermusell, jugador del primer equip de l'Indústries Santa Coloma, i Carles Corvo i Asis Boukhress, jugadors de la primera plantilla del Manresa FS. Està adreçat als jugadors de les categories de prebenjamí a infantil. Les inscripcions es poden fer al telèfon 663 90 22 68 i el preu és de 70 euros (60 per als jugadors del club organitzador).