El Manchester City del santpedorenc Pep Guardiola va superar sense problemes el Leicester (3-1) i va ajudar de forma indirecta al Liverpool, que va descansar ja que va disputar al Mundialet de clubs. Amb aquest resultat, el líder (un partit menys) li treu deu punts al segon classificat, Leicester, i onze al tercer, City.

Pel que fa al partit, els visitants es van avançar a mitjan de la primera meitat amb una gran genialitat del seu davanter referència Vardy. Els locals van reaccionar i, vuit minuts més tard, Mahrez, amb un xut des de fora l'àrea i amb l'ajuda del defensor, va aconseguir empatar. A la represa, Gündogan de penal i Gabriel Jesus a passada del belga De Bruyne van sentenciar amb el 3-1 definitiu.

Avui es disputarà el Watford-Manchester United (15.00h) i el Tottenham-Chelsea (17.30h).