Vibrant el partit que han jugat aquesta tarda el Manresa i el líder provisional de la Tercera Divisió, el Terrassa, amb victòria visitant, molt treballada, tenint en compte que els egarencs han hagut de jugar amb deu homes des del minut 29, quan ha estat expulsat Galeano. Els manresans han merèscut un resultat positiu però l'experiència dels jugadors del Terrassa, al final, ha estat determinant.

Al minut 3 s'ha avançat el Terrassa amb un gol de Kilian, aprofitant una passada en profunditat entre els dois centrals manresans. El Manresa s'ha refet aviat tot i que no ha aconeguit l'empat fins al minut 44 amb un xut ras de Bernat. A la represa, el joc ha estat molt equilibrat i en la sortida d'un córner , al minut 75, Sergi Arranz ha fet l'1 a 2 definitiu de cap.