Meritòri triomf del Sala 5 Martorell contra l'Hospitalet Bellsport (6 a 5), segon classificat, que aferma l'equip de Víctor González en la sisena posició. Després de l'empat sumat a Cerdanyola i de la victòria assolida a Ripollet, els martorellencs van dominar el seu oponent durant una primera part pletòrica en què van imposar el seu ritme de joc i van ofegar el joc ofensiu dels riberencs amb la seva característica pressió defensiva. Toni Sánchez i Fouad van materialitzar els gols que van permetre als locals retirar-se als vestidors amb un sòlid avantatge (2 a 0).

A la represa, els de l'Hospitalet van reaccionar i amb dues rematades creuades, la primera després de recuperar la pilota, i la segona en atac estàtic, van empatar el matx. Aquesta circumstància va esperonar el Sala 5 Martorell. Toni Sánchez va establir el 3 a 2, primer, i el 4 a 3, després.

Una gran jugada de Malik va propiciar el 5 a 3, però els del Barcelonès van optar per jugar amb porter jugador i van aconseguir empatar a cinc quan faltava mig minut per al final. Els locals es van rebel·lar i van sentenciar el triomf amb un gol d'Ousama en executar amb precisió una jugada assajada en servir des del mig de la pista.