El Calaf va claudicar en la seva complicada sortida al camp del poderós les Franqueses. El conjunt calafí es va veure superat en tot moment enfront d'un conjunt local amb les idees molt clares i efectiu de cara a porteria. Després d'uns primers minuts de tanteig, les Franqueses va aconseguir el domini del joc i va començar a crear les ocasions més clares de gol. A mitjan de la primera meitat, el local Diallo va aconseguir desfer l'empat en el marcador i posar a davant al seu equip. Aquest gol va deixar tocat al Calaf, que va intentar reaccionar però no va tenir el seu millor dia. Abans d'arribar al descans, el local Lars Carrillo deixava encarrilar els tres punts amb el segon gol. Ambdós equips van enfilar el túnel de vestidors amb un marcador molt favorable als locals.

A la represa, l'entrenador visitant Oriol Hontangas va intentar capgirar la dinàmica amb canvis, però sense encert. Els locals van sentenciar amb el tercer gol obra novament de Lars Carrillo. Ja a les acaballes i en el temps de descompte, l'equip de casa va arrodonir la golejada amb el definitiu 4-0. En la propera jornada després de festes, els jugadors del Calaf es desplaçaran fins al camp del segon classificat, el Sant Quirze.