El Peníscola va donar la sorpresa després de guanyar el Barça en el darrer partit de l'any (3-1). El conjunt local amb el manresà Xavi Cols, exjugador de la Joviat Manresa i del mateix FC Barcelona, va aconseguir imposar-se amb gols a la primera meitat de Martin-Romero i d'un doblet d'Orzaez a la represa. El blaugrana Dyego va retallar distàncies a dos minuts del final, però els locals van sentenciar en el darrer minut. El Barça marxa a l'aturada de festes a tan sols un punt del líder Inter Movistar, que també va perdre, aquest cop a casa, davant del Jaén (1-2). Maico i Michel van ser els autors dels gols visitants mentre que pels madrilenys Marlon va escurçar distàncies a dos minuts del final. El dilluns començarà al Pujolet el Campus Xavi Cols organitzat pel Manresa FS.