El Manresa FS va mantenir l'excel·lent línia de joc i de resultats dels últims dos mesos i va assolir a la pista del cuer de la competició, l'Indústries Santa Coloma B, que juga a Badalona, un treballat triomf que permet a l'equip dirigit per Sito Rivera tancar la primera volta de la lliga en cinquena posició amb vuit victòries, un empat i sis derrotes, un balanç impensable a final d'octubre.

El filial de l'Indústries Santa Coloma va palesar un nivell de joc superior al que determina la seva condició de cuer, però els seus joves jugadors també van evidenciar manca d'instint golejador. L'equip del Barcelonès va dominar el ritme de joc i va aconseguir la possessió de la pilota a l'inici del partit. En contraposició, al Manresa FS li va costar adquirir la intensitat que requeria el matx, però una vegada assolida va revertir la situació i es va avançar gràcies a una rematada d'Èric Castillo des de la posició de pivot després de trenar una paret amb un company (min 14). Quatre minuts després, el tanca reconvertit va exhibir qualitat tècnica i temprança per transformar el 0 a 2.

Els primers deu minuts del segon període van seguir els mateixos paràmetres del primer temps. Domini inicial dels colomencs sense generar ocasions de gol, que el rigor i l'increment de la intensitat dels manresans va contrarestar. Nil Roijals va lluir aptituds per sentenciar (0 a 3). L'ala va superar l'últim defensor local amb un barret i després va rematar a l'escaire de forma inapel·lable.

Carles Lavado va deixar palès el el seu caràcter guanyador en fer el quart gol visitant segons després de protagonitzar una pèrdua de pilota que va propiciar el primer gol colomenc. L'Indústries Santa Coloma B va jugar amb porter jugador els últims set minuts. Èric Castillo va aprofitar aquesta opció tàctica per certificar el seu hat trick, mentre l'audàcia d'Aleix va facilitar el 2 a 5 definitiu.