El conjunt manresà va tornar a cedir un empat, aquest cop al seu camp, davant del Sallent B. Ambdós equips van disputar un partit molt intens i durant la primera meitat les defenses es van imposar als atacs. A la represa els visitants es van avançar amb un gol de Campos al minut 68. En el tram final i amb el líder Pirinaica B bolcat a l'atac, els locals manresans van aconseguir empatar amb un gol de Codina al minut 84. Amb aquest punt la Pirinaica B continua al primer lloc del grup 2 de la Quarta Catalana amb 26 punts. En el grup 1, el Berga B va golejar en la seva sortida al camp de l'Avià B per 0-4. Amb aquesta victòria, i aprofitant que l'Alt Berguedà va descansar, l'equip del Berga B assalta la primera posició de la lliga amb els mateixos partits disputats que el segon classificat, l'Alt Berguedà.