Quarta victòria consecutiva del juvenil del Gimnàstic de Manresa en la seva visita al Prat. El conjunt manresà dirigit per Adrià Talavera va allargar una jornada més el gran estat de forma en què es troba l'equip, i va obtenir una vital victòria amb remuntada que els col·loca en posicions d'ascens directe a la Divisió d'Honor.

L'equip local va sortir amb molta empenta en els primers compassos i va acorralar el conjunt visitant. Fruit d'aquesta intensitat, els locals van forçar un penal que va provocar el primer gol del partit. El visitant Jordi García, amb un gran xut de fora de l'àrea, va posar les taules en el marcador. Abans del descans i a la sortida d'un córner, el Prat va aconseguir agafar avantatge amb el segon gol.

A la represa la dinàmica va canviar i els manresans van ser molt superiors. De nou, Jordi García va empatar el marcador al minut 66 amb una jugada individual i, vuit minuts més tard, Culell posava a davant als bagencs. En el tram final els jugadors escapulats van jugar a plaer i van marcar el quart gol. Els visitants van fallar múltiples ocasions que podrien haver provocat una àmplia golejada.

Amb aquests tres punts, el Nàstic juvenil es col·loca en posicions d'ascens abans de rebre la visita del Sant Andreu.