Espectacular! La participació de l'atleta de l'Avinent CA Manresa Ona Bonet al control organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme a la pista coberta de Sabadell va ser extraordinària i va permetre a la bagenca establir un nou rècord d'Espanya sub-14 en la modalitat de salt d'alçada, en superar el llistó situat en 1,73 metres.

Ona Bonet ja ostentava l'anterior millor marca estatal. L'atleta del club bagenc l'havia establert en saltar deu centímetres menys, és a dir, 1,63 metres.

Dissabte, a la pista sabadellenca, Ona Bonet, amb 13 anys, 8 mesos i 23 dies, primer va superar el llistó situat en 1,60 metres. Tot seguit, de forma consecutiva, va ultrapassar, satisfactòriament, els 1,65, 1, 67, 1,69, 1,71 i 1,73 metres d'alçada. Per tant, va millorar en cinc ocasions el seu anterior rècord. A la vegada, Ona Bonet va establir un nou rècord de Catalunya sub-16 en pista coberta i va igualar la millor marca catalana d'aquesta categoria d'edat a l'aire lliure, que té l'atleta de l'ISS l'Hospitalet Mar Vico Ríos.

Ona Bonet s'ha format a l'Escola Manresana d'Atletisme de l'Avinent Manresa i segueix les passes d'altres atletes talentoses com Mònica Clemente, Paula Raúl i Emilia del Hoyo. Les prestacions que va exhibir dissabte a Sabadell evidencien el seu potencial.