La manresana Queralt Velasco, nedadora del CN Terrassa, es va imposar en la prova infantil de la tradicional Copa Nadal de natació que s'ha celebrat en aigües del port de Barcelona. Com sempre, el recorregut era de 250 metres i la temperatura de l'aigua va ser de 15,5 graus.

La categoria infantil va tenir el seu inici a les onze del matí i va ser Velasco la guanyadora assolint un temps de 2'49''11. La segona era Lucía Gómez, del Club Natació Martorell, amb 3'10''33. El tercer lloc del podi el va aconseguirRosa Herrera, balsarenyenca del Club Natació Cervera. amb un temps final de 3'19''67.

La victòria absoluta a la Copa Nadal va correspondre, com en el 2018, als nedadors Guillem Pujol i Laura Rodríguez, els quals van poder repetir victòria en la 110a edició de la prova que va reunir més de 400 nedadors. A més es va batre el rècord de participació en categoria femenina, amb un total de 117 nedadores.