El CN Minorisa va vèncer a la piscina del CN Granollers B en un partit que va servir a l'equip de Dani Calvo per traspassar la dar-rera posició als vallesans i, de passada, entrar en la lluita per evitar el play-off de descens. Ara, els bagencs tenen tres punts, un més que els granollerins, que són últims, a un del Sant Feliu B i a dos del CN Banyoles.

El primer quart del partit no va tenir gols, amb tempteig per totes dues bandes, tot i que els visitants van haver de salvar dues inferioritats numèriques. El segon quart va ser primordial, ja que, encara que el CN Granollers B es va avançar en el marcador als onze segons de joc, i que el CN Minorisa va tardar quatre minuts i mig a empatar, amb una rematada de Mayol, les anotacions seguides de Maspla, en dues ocasions, la segona de penal, i de Puerta van establir una diferència de tres gols molt substancial.

El tercer període, en canvi, va ser molt estrany, ja que totes dues formacions van errar un penal i semblava que s'acabaria sense anotacions, fins que els locals van establir el 2-4.

En els darrers vuit minuts es van veure tants gols com en la resta del duel. Els locals van situar-se a un gol, però aleshores va sorgir la figura de Guillem Lafoz, que amb dos gols seguits va donar aire fins al 3-6. Els manresans van superar una altra inferioritat i el mateix Lafoz va anotar el 3-7, en un tram final que encara va veure un altre gol vallesà i el final de Villaró fent de porter-davanter.