El jugador del Gimnàstic de Manresa Aaron Velilles va sortir com a titular en la derrota del combinat català sub-14 davant Andalusia (2-4). El també jugador escapolat Joel Escaler es va quedar sense disputar cap minut en la segona derrota de l'equip dirigit per Alexis Pintó, en el darrer partit de la primera fase del campionat d'Espanya que s'està disputant a Mallorca. Amb aquesta derrota, els catalans disputaran la fase de consolació el mes de febrer.

Pel que fa a l'enfrontament, Catalunya no va poder contrarestar el potencial físic d'Andalusia a la represa i va acabar cedint després d'una fantàstica primera meitat. Salim Dansokho va avançar els catalans amb un gol matiner, al minut 4. L'alegria va durar poc, ja que els andalusos van empatar un minut més tard. De nou Salim Dansokho va fer avançar el conjunt català després d'aprofitar una assistència genial d'Hugo Alba. A la represa, el combinat andalús, molt poderós físicament, va fer un pas endavant i va aconseguir remuntar amb dos gols més del pitxixi Bakary Sow i un altre de Cordero. En la selecció catalana sub-16, Àlex García, també jugador del Gimnàstic de Manresa, va sortir en els darrers quinze minuts en l'empat a un gol davant de la selecció d'Andalusia.