Una seixantena d'esquiadors van disputar la setena edició de la CronoNúria, amb final al cim del Nou Creus, en la primera prova catalana de la temporada. La ceretana Júlia Casanovas va ser la més ràpida en la categoria femenina, amb un temps de 46 minuts i 47 segons. La segona, a tan sols tres minuts i deu segons de la vencedora, va ser l'esquiadora berguedana Clàudia Sabata. El recor-regut d'enguany, de 690 metres de desnivell vertical i amb 4 km de recorregut, va coronar campiona l'esquiadora de Bellver i del Club Esquí Cerdanya Skimo Team.

En la categoria masculina es va imposar el júnior Albert Pérez, amb un temps de 37 minuts i 50 segons. L'atleta del Centre la Xiruca Foradada va ser el més ràpid, al davant de Guillem Farriol i de Martí Lazaro. Aquesta prova donava el tret de sortida als FGC Mountain Series 6.0. El proper punt de trobada de les sèries serà la 14a CronoNiu, l'11 de gener a l'estació de La Molina.