El porter titular del FC Barcelona, Marc-André Ter Stegen, és dubte per al derbi de dissabte contra l'Espanyol per una tendinopatia al genoll dret, segons van informar ahir els serveis mèdics del club blaugrana. Aquestes molèsties al genoll podrien provocar que també es perdés la Supercopa d'Espanya, que es disputarà del 8 al 12 de gener a Aràbia Saudita.

Aquesta lesió podria donar la primera gran oportunitat al porter suplent habitual del Barça, el brasiler Neto. L'exjugador del València va arribar aquest estiu en un intercanvi de porters amb Jasper Cillessen i el seu rendiment a la pretemporada va ser força bo, però va tenir una lesió a l'escafoide que el va deixar gairebé 2 mesos fora dels terrenys de joc. Ara, amb la lesió de l'alemany, podria debutar a lliga en un dels partits amb més emoció de la temporada, el derbi contra l'Espanyol.

L'alemany, al quiròfan a l'estiu

Segons va avançar ahir el diari Sport, Ter Stegen podria passar pel quiròfan en finalitzar la temporada 2019-20, és a dir, després de l'Eurocopa, si continuen les molèsties al genoll durant el que queda de temporada. Ara mateix, el Barça considera que el més oportú és fer un tractament conservador fins que el porter alemany, que va ser pare per primer cop diumenge, pugui operar-se i tenir tot l'estiu per descansar.

No obstant això, si els problemes al genoll continuen i provoquen que Ter Stegen no pugui jugar amb regularitat durant la temporada, tampoc es descarta que l'operació es porti a terme abans de l'Eurocopa d'aquest estiu.

D'altra banda, Arthur seguirà sense jugar amb l'equip almenys 3 setmanes més. El migcampista brasiler segueix el tractament per recuperar-se de les molèsties que té al pubis i el seu període de baixa s'ha tornat a augmentar una vegada més.