El Cadí La Seu no va poder sumar la novena victòria en la Lliga Femenina Endesa, ja que un bon esforç col·lectiu amb el lideratge ofensiu de Tinara Moore, Georgina Bahí i Sydney Wiese va ser insuficient per fer front a l'Araski.

El partit començava amb un ritme frenètic de les locals, partint d'una gran defensa contra el joc de les urgellenques. Això va provocar un parcial inicial de 10-2, però les visitants es van refer i, gràcies a un 0-9, van retallar distàncies per tancar el primer quart només cinc punts per sota (18-13). Les locals tornaven a colpejar primer en el segon i van marxar per onze punts. Tot seguit, Moore i Wiese van posar l'equip a només un punt al descans (33-32).

A la represa, les basques van dominar el rebot i van tornar a obrir forat (50-44). En els darrers deu minuts les locals es van mantenir sòlides i van sumar una treballada victòria.