El Manresa, tot i començar fred, ha jugat una bona primera part al Municipal de Granollers, que ha quedat reflectit amb dos gols, de Luque i Walter. A la segona, tot i la millora dels locals, els homes d'Andreu Peralta han sabeut defensar el resultat favorable.

El Manresa es desplaçava al camp d'un Granollers que no coneixia la derrota al seu camp. El conjunt local, dirigit per l'ex-entrenador blanc-i-vermell Jose Solivelles havia guanyat quatre partits i n'havia empatat quatre més. El partit ha començat amb tots dos conjunts temptejant-se. Amb el pas dels primers minuts, semblava que el control de l'esfèrica era local, amb poc perill, només tímides arribades. Al minut 14, primera ocasió manresana. La pilota s'ha passejat per l'àrea sense que ningú la rematés. Tot i això, els locals pressionaven però en cap moment ofegaven al conjunt manresà.

Amb el pas del temps res canviava. Ni uns ni altres eren capaços d'obrir la llauna, encara que cada vegada s'hi acostaven una mica més. Al minut 29, rematada clara dels del Bages a la sortida d'un córner. I a la jugada següent, gran ocasió local, sense premi. Després de la primera mitja hora de joc, els millors minuts dels bagencs. Al minut 36, arribava el premi a la insistència visitant. Luque marcava pels blanc-i-vermells. El Manresa estava jugant bé i creava ocasions per ampliar el marcador. Aquest bon joc es traduïa en el segon gol manresà. Biel centrava una pilota des de l'esquerra i Walter la rematava a plaer. Era el minut 42 i encara Pol Busquets hauria de salvar, al minut 44, un intent local de reduir diferències. Al descans, dos gols d'avantatge pels de Peralta.

A la represa, ensurt pels manresans quan veien un gol del Granollers que el col·legiat anul·lava per fora de joc (min 46). Els locals mostraven les seves credencials i donaven a entendre que res donaven per perdut. Eren minuts de nervis, amb els manresans defensant com podien sense possibilitat de trenar jugades. Mica en mica, tots dos conjunts s'aposentaven a la gespa i s'igualaven les forces. Al minut min 69 destacada ocasió per a Dani Ruiz. Rebia una pilota que li enviava Biel i, tot sol davant del porter, la picava un xic massa alta i la pilota s'estavellava al travesser. En la recta final del matx, tots dos estaven llençats a l'atac i caldria veure qui tindria la punteria més afinada. I al min 83 arribaria el gol dels locals, obra d'Alejandro Muñoz. Quedaven set minuts més l'afegit i s'havia de defensar el resultat. Encara ambdós conjunts gaudirien d'alguna ocasió força clara. Al final, victòria dels manresans per 1 a 2 en una segona part no tant lluïda però en la qual ha sabut defensar el resultat.