La localitat aragonesa de Binèfar va acollir una de les proves de la la Copa Espanya júnior (sub-21) de judo, amb la participació d'equips de tot l'Estat. Aquesta competició és puntuable per al rànquing estatal de la categoria. Un grup de judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès, pertanyents a Esport 7 i al Judo Moià, hi van prendre part i van assolir bons resultats: un primer lloc, un segon, sis tercers i dos cinquens.

Els resultats van ser: 1a, Cristina Juárez -63 kg (Esport-7); 2n, Pau Muñoz +100 kg (Esport 7); 3r Marc Escriba +100 kg (Judo Moià ); 3a, Raquel Romeu -48 kg (Judo Moià ); 3r, Ahmed Mssahal -60 kg (Judo Moià ); 3r, Iker Colchero -73 kg (Esport 7); 3a, Noèlia Jardo -52 kg (Esport 7); 3r, Jordi Mendiguren -90 kg (Esport 7); 5è, Álex Martín -60 kg (Esport 7); 5a, Olga Juárez -48 kg (Esport 7); Saül Flores, participació en -60 kg (Judo Moià); Neus Santacreu, participació en - 57 kg (Esport 7).

Infantils i júniors a Tortosa

Aquest proper cap de setmana se celebrarà, a la localitat tarragonina de Tortosa, una altra competició de la Copa Espanya. Dissabte competiran els judokes de categoria infantil (sub-15) i diumenge, els júniors (sub-21). El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès hi participarà amb un equip nombrós, amb judokes que representaran els seus respectius clubs, l'Esport 7 i el Judo Moià.