Roger Camprubí i Vanesa Chirveches, corredors del mateix club organitzador, van coronar-se vencedors de la quarta edició dela Cursa de Reis dels Joves Atletes de Berga, celebrada diumenge a Sant Julià de Cerdanyola sobre un recorregut de 5 km per corriols, camins forestals i també asfalt , amb grans vistes de l'Alt Berguedà, entre elles del Pedraforca

Camprubí i Chirveches es van endur el trofeu especial fia-faia, la corona i el tortell de reis. En acabar, tots els participantds (149) van gaudir d'una xocolatada amb coca, cortesia de l'Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola, entre altres obsequis, bàsicament de material esportiu.

Roger Camprubí va completar els 5 km amb un temps de 18' 49''. El podi el van acompanyar Marc Valdés (JAB), amb 18' 49'', i Àngel Nevado (Cquie), amb 19' 40''. Pel que fa a les noies, Vanesa Chirveches va aturar el crono en els 24' 40'', seguida d'Olívia Sprop (CEB Bagà), amb 25' 27'', i Mar Ser-rallonga (Madteam), amb 26' 12''.

La Cursa de Reis del JAB també va tenir la seva versió infantil amb un total de 56 nens i nenes, que van fer front a distàncies adequades a les seves edats.