L'Spar Citylift Girona es va apuntar una nova victòria (61-48) a la Lliga tombant el Quesos El Pastor a Fontajau, amb la presència de 3.200 espectadors. Amb aquest triomf, les gironines mantenen el liderat de la competició.

El partit, que va seguir en directe des de la banqueta Marta Xargay, el darrer fitxatge de l'equip gironí, va estar marcat per una mala primera part de les locals (que van arribar a perdre de deu i que van marxar a la mitja part quatre punts avall, 25-29), i per la reacció al segon temps. Sonja Vasic, amb 21 punts, va firmar la seva millor actuació amb la samarreta de l'Uni i va ser clau en el triomf.

L'equip local va reaccionar a la segona part. Un triple de Rosó Buch al tercer quart va obrir les diferències fins als deu punts a favor de l'Uni, però el Zamarat mai es va donar per vençut. No va ser fins al final del darrer parcial quan l'equip de Surís va acabar de tancar el partit, que es va endur per tretze punts. Dijous torna el bàsquet a Fontajau amb el partit d'Eurolliga contra el Lió, amb l'esperat debut de Marta Xargay si tota la documentació està a punt.