El campió del món de duatló del 2011, l'igualadí Roger Roca, va ser el guanyador ahir de la vuitena edició de la Reis Race, que va tenir lloc a la capital de l'Anoia. En la cursa dels 10 km, Roca va fer un temps de 32 minuts i 31 segons, la millor marca històrica. Pel que fa a la categoria femenina, qui es va imposar va ser l'atleta artesenca de l'Avinent Manresa Carme Tort, amb un registres de 40' 40''. Van completar els podis Joan Rosich (CA Santa Coloma de Queralt) i Hugo Figueras (del Club Esport Truga), en la categoria masculina, i Jackeline Gómez i Teresa Segués (Esquaix Igualada), en la categoria femenina.

La matinal de Reis va reunir uns 500 corredors i també es van disputar les proves de 5 km. El vencedor masculí va ser Aleix Sellarés, del Bages Esports Outlet, i Lorena Cubillas, de l'Avinent Manresa. El segon lloc masculí va ser de Sergi Arica (Club Esportiu Penedès) i el tercer, d'Arnau López, de l'Avinent Manresa. En les dones, Georgina Gabarró (UEC Anoia) i Eulàlia López (Sedentaris.cat) van ser la segona i tercera classificades, respectivament.

La cursa també va atorgar els premis a les diferents categories i totes les classificacions finals es poden consultar al web de la cursa. Aquesta ha estat la vuitena edició la prova organitzada pels Moixiganguers d'Igualada, molt reconeguda pel seu circuit urbà, que ressegueix llocs emblemàtics de la capital de l'Anoia.