Un any més, per arrencar la temporada de competicions, el dissabte 18 de gener, el Club Orientació Berguedà (COB) organitzarà el Rogaine del Berguedà. Enguany, serà la quarta edició i se celebrarà al municipi d'Avià.

Novament, la cursa tindrà tres modalitats: la de 6 hores, puntuable per a la Copa Catalana de Rogaine, i les populars de 3 i 1,5 hores. Igual que els altres anys, els beneficis obtinguts en les inscripcions de la modalitat popular d'1,5 hores es destinaran a La Marató de TV3. L'any passat es va aconseguir recaptar més de 1.300?. El mapa, que comprèn una àrea de 45 km de terreny amb poc desnivell i una xarxa de camins i corriols molt extensa, uneix el mapa del Rogaine d'Avià amb el del Rogaine de Casserres utilitzat el 2019. Amb la unificació hi ha el 50% de part nova. Així, els participants podran córrer en una zona que encara no s'havia cartografiat.

Les inscripcions es poden fer amb descompte fins demà a la pàgina web cob.orientacio.cat. A partir d'aquesta data i fins al dia 16 de gener, les inscripcions tindran un recàrrec. Els participants en les modalitats populars també poden apuntar-se el mateix dia de la cursa, però fins que s'exhaureixin els mapes.