El manresà Gerard Farrés, acompanyat de l'igualadí Armand Monleón, guanyador de l'etapa de dimarts al ral·li Dakar, ha vist aquest dimecres com s'esfumaven totes les seves possibilitats en perdre dues hores en una jornada en què obria pista. Farrés queda ara en 17è lloc, a 3.25.39 del líder, l'andalús José Antonio Hinojo.

Dels nostres pilots, qui manté aspiracions de podi és el copilot odenenc Àlex Haro qui, al costat del sud-africà Giniel de Villiers, és setè de la general després de ser sisè en una etapa guanyada pel francès Stéphane Peterhansel. Alonso i Coma han estat tretzens del dia, a 26 minuts del francès, i ara són vintens de la general, a gairebé tres hores de Carlos Sainz, líder de la general.

En motos, bona etapa de l'urgellenc Jaume Betriu, que ha estat setzè i ocupa el 23è lloc en la classificació general. El martorellenc Pep Mas és 76è d'aquesta classificació després d'haver estat 75è aquest dimecres. Etapa per al xilè Cornejo, després d'una sanció al britànic Sunderland, i lideratge per al nord-americà Brabec.

Dijous, etapa entre Al-Ula i Ha'il, amb una especial de 353 quilòmetres.