La Supercopa d'Espanya 2020 estrena nou format, on es disputaran dues semifinals i la gran final. La competició es celebra a Aràbia Saudí i les semifinals tindran lloc els dies 8 i 9 de gener, mentre que la final es jugarà el dia 12 de gener, quan tots els partits es jugaran a l'estadi King Abdullah de Jiddah.

Semifinals de la Supercopa d'Espanya 2020

En la primera semifinal jugaran el València contra el Reial Madrid el dimecres 8 de gener a les 20:00 hores (hora peninsular). L'equp valencià es presenta com a actual campió de la Copa del Rei 2019. El partit es podrà veure a través del canal Movistar Liga de campeones.

Al següent dia, dijous 9 de gener, Barça i Atlètic de Madrid es veuran les cares a les 20:00 hores (hora peninsular). L'equip blaugrana arriba com a vigent campió de la lliga, mentre que l'Atlètic de Madrid ho fa com a subcampió. El partit es podrà veure pel canal de Movistar Liga de Campeones.

La final de la Supercopa

Els vencedors de les dues semifinals s'enfrontaran a la final de la Supercopa e Espanya 2020. El partit es celebrarà el diumenge 12 de gener a les 19:00 hores (hora penisular), i jugaran al mateix estadi com els dos cops anteriors.