El Club Tennis Taula Castellgalí, va organitzar dos tornejos, les primeres edicions de l'obert femení i de l'obert jove (fins a 15 anys). Tots els partits dels dos oberts van ser molt disputats.

En l'obert femení, van quedar aparellades, a les semifinals, Raquel Larrubia (Els 8 de la Garriga) amb Irina Gimeno (Girbau Vic TT) i Marta Peñarando (CTT Ripollet) amb Judit Gutiérrez (CTT Ripollet). El 3r i 4t lloc se'l van disputar Judit Gutiérrez i Irina Gimeno. Va guanyar Irina Gimeno, de 10 anys, 1a d'Espanya en la seva categoria. En la final, Raquel Larrubia va remuntar un 2-0 desfavorable i va guanyar contra Marta Peñarando per un ajustat 3-2.

En l'obert masculí, i a les semifinals, van quedar aparellats Jordi Hernàndez (CTT Castellgalí) amb Ferran Paredes (CTT Castellgalí) i Guillem Pich (Valls de Torroella) amb Àlex Moreno (UE Sant Cugat). El 3r i 4t lloc se'l van disputar Jordi Hernàndez i Guillem Pich, amb victòria d'Hernàndez per 3-1. En la final, Àlex Moreno, 2n de Catalunya aleví, es va imposar a Ferran Paredes per un 3-1. En totes les partides es van veure punts fantàstics i de gran nivell.

Van participar al torneig esportistes de diversos clubs: UE Sant Cugat, Girbau Vic TT, Agrupació Congrés, CTT Masquefa, CTT Ripollet, CN Sabadell, Falcons Sabadell, Els 8 de la Garriga, VCTT alls de Torroella, CTT Roda de Ter, CTT Vilafranca, CTT l'Hospitalet i CTT Castellgalí.