El Barça de bàsquet va quedar ahir a dues victòries del binomi que formen l'Anadolu Efes i el Reial Madrid al capdavant de l'Eurolliga. Els blaugrana, que van anar tres quarts a remolc del seu rival, va semblar que decantaven el partit al seu favor a l'inici del darrer amb un parcial de 14-0 gràcies al qual van aconseguir set punts d'avantatge, però van disputar malament els minuts determinants, van deixar reviure l'estrella turca, Shane Larkin, i van deixar escapar la victòria. Els otomans són líders amb la mateixa diferència de punts que els blancs i el Barça reté, això sí, l'average amb l'Efes, al qual va guanyar per deu punts en la primera jornada.

A l'equip de Pesic li va costar entrar en joc i l'Anadolu va aconseguir una diferència de fins a deu punts (12-22) després d'un triple de l'exblaugrana Singleton. Però l'entrada de Delaney ho va revolucionar tot. Cinc triples seguits del base local, el darrer amb un 3+1 del qual no va aprofitar el tir lliure, va situar el Barça a davant (32-31). Però l'Efes, amb un equip de suplents, condicionat per les baixes de Micic i Dunston, va reaccionar i va marcar amb avantatge al descans.

En el tercer quart va presidir la igualtat, amb avantatges forans, però el parcial de 14-0 a l'inici de la represa i tres triples seguits de Kyle Kuric van donar un 72-66 als barcelonistes, que es va disparar al 75-68 amb un triple de Mirotic. A més, el tècnic visitant, Egin Ataman, va ser desqualificat per dues tècniques.

Quan tot semblava favorable, però, el Barça es va encallar en atac, Larkin va reviure i els triples de Singleton i Peters van capgirar el resultat. L'atac de Pau Ribas amb 82-84 va ser massa precipitat i Larkin, amb dos tirs lliures, va decidir el duel.