Capellades és escenari avui i demà de la fase final de la Copa Generalitat masculina i femenina amb la participació del club local i de l'Igualada Femení.

Les igualadines volen guanyar la seva primera Copa Generalitat, però primer hauran de superar el Palau de Plegamans, avui a les 12.30 h, en la primera semifinal femenina; i no serà gens fàcil, perquè les palauenques són les actuals campiones de Nacional Catalana i voldran tornar l'eliminació de la temporada passada, en la mateixa competició a mans de les igualadines, amb les quals tornen a coincidir. L'altra semifinal la jugaran el Voltregà i el Mataró, a les 15.45 h. Les noves incorporacions, Mar Franci i Angy Fernández, del CP Vila-sana, entraran a la convocatòria de la Copa Generalitat per disputar els seus primers minuts.

També es jugarà la Copa Generalitat masculina. Així, la primera semifinal enfrontarà el Tona i el Barça, a les 10.45 h de dissabte. I en la segona, l'amfitrió, el Capellades, contra el Congrés (14 h). Les finals, demà, a les 16 h (femenina) i 17.45 h (masculina).

La Copa Generalitat la disputen els dos millors equips dels dos grups de la primera fase de Nacional Catalana, màxima competició de la Federació Catalana de Patinatge en hoquei patins, tant en categoria femenina com masculina.