10 de gener de 2020
10.01.2020
PATINATGE ARTÍSTIC

El Club Patinatge Artístic Manresa presenta demà al Pujolet el seu vuitè festival

09.01.2020 | 23:52
Una imatge del festival de l'edició passada, el gener del 2019

El pavelló del Pujolet acollirà demà, a partir de les 18 hores, la vuitena edició del Festival de Patinatge Artístic de Manresa. Es tracta d'una cita que s'ha consolidat els darrers anys i que se celebra amb patinadores locals i també d'altres clubs.

L'organitzador de la trobada de demà és el Club Patinatge Artístic Manresa, que hi aportarà les seves patinadores de més alt nivell.

A la mitja part és previst que es faci el sorteig entre els assistents al festival d'unes paneres i tot seguit començarà l'actuació dedicada al musical Coco. L'accés per veure l'espectacle és gratuït i s'aplicarà la fórmula de taquilla inversa, amb aportacions voluntàries per part dels espectadors.

En l'edició del 2019 va ser el musical El Rei Lleó l'inspirador del festival del Club Patinatge Artístic Manresa, que va reunir fins a 600 espectadors a les grades del pavelló de Pujolet. Llavors, els clubs convidats al poliesportiu manresà van ser tres: el Foment Cardoní, el CH Navarcles i el CPA Vacarisses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.