El partit que avui, dissabte, jugarà l'Igualada Rigat contra el Voltregà a les Comes, corresponent a la jornada 16 de l'OK Lliga, es jugarà a les 7 de la tarda perquè el transmetrà Esports-3. El conjunt igualadí va tancar dijous la preparació per al duel d'avui.

Una setmana més, els arlequinats han tornat a apujar la intensitat. Bàsicament han treballat aspectes de les transicions. Tècnics i jugadors han diagnosticat que a l'equip li costen els conjunts que els van a buscar molt amunt. I per això han exercitat com sortir d'aquest tipus de pressió de línies altes sense perdre boles perilloses.

Els igualadins són conscients que s'ha de tenir una alta concentració per afrontar el partit davant d'un Voltregà que ha millorat força en relació amb el que es van trobar al Victorià Oliveres de la Riva a la primera volta. És un Voltregà que es presenta molt més sòlid, que sap molt més a què juga i que ho posarà realment molt difícil. El tècnic arlequinat, Francesc Linares, ha tornat a convocar el júnior Aleix Marimón per a aquest partit contra el seu exequip.

Bars i Méndez, preselecionats

Els jugadors de l'Igualada Rigat Roger Bars i Jordi Méndez han entrat a la preselecció estatal sub-23 del nou seleccionador Ricard Ares per a la Taça Latina. Tots dos participaran en dues sessions d'entrenament al CAR de Sant Cugat els 27 de gener i el 25 de febrer, dels quals sortirà la llista definitiva.

Un altre jugador arlequinat, Nil Cervera, és protagonista de dues notícies relacionades amb les seleccions. Aquest dimecres va participar en un partit de preparació de la sub-19 que dirigeix Sergi Macià. Es va enfrontar al Cerdanyola de Nacional Catalana. La selecció es va imposar per 3 a 5 remuntat un 3 a 1 pels locals a la segona part (al descans s'hi havia arribat amb un empat a 1). El mateix Cervera ha entrat a la convocatòria de control de la selecció catalana que es farà al CAR de Sant Cugat el dia 14 d'aquest mes.