La manresana Paula Raul ha estat 21a en la primera mànega de la prova de la Copa d'Europa que s'ha disputat aquest divendres al traçat d'Igls, prop d'Innsbruck, a Àustria. Raul, que aquesta temporada s'estrena competitivament parlant en l'esport del trineu, ha estat 23a de la prova, però la presència d'una competidora xinesa i d'una japonesa, per tant no europees, l'han fet pujar dos llocs.

La bagenca ha fet un temps de 57.80 en l'única baixada que ha fet i s'ha quedat a poc menys de dos segons de passar a la segona mànega, dins del top-20, que li hauria donat dret a tornar a competir. El triomf en aquesta primera cursa de la Copa d'Europa ha correspost a la russa Alina Tararitxenkova, que ha compartit podi amb les italianes Alessia Crippa i Valentina Margaglio. Raul tornarà a competir a Igls aquest dissabt,e en la segona prova de la Copa d'Europa.

En la mateixa competició, en la categoria masculina, també va baixar el cantàbric Adrián Rodríguez, que també forma part de la nova selecció estatal formada pel manresà Ander Mirambell. Va finalitzar en 34è lloc d'una prova guanyada per l'italià Amedeo Bagnis.