Inesperada i dolorosa derrota del Manresa FS en l'inici de la segona volta de la competició. L'equip de Sito Rivera va negligir en tasques defensives a la pista del FS La Unión i va encaixar una derrota de característiques molts similars a la que va patir a la primera volta contra l'equip colomenc.

La possibilitat de cedir a Badalona es va començar a entreveure des de l'inici del partit. La manca d'intensitat i de concentració defensiva de tot l'equip va propiciar l'inesperat 3 a 0 que lluïa a l'electrònic quan tot just s'havien jugat 9 minuts. Els manresans van reaccionar durant la segona part d'aquest primer temps i van aconseguir empatar al descans (3 a 3).

A la represa, la qualitat visitant i un mínim rigor defensiu van facilitar el 3 a 6 que semblava dictar sentència. No va ser així. Un penal absurd transformat per Amores va donar confiança als locals que van decantar el partit al darrer alè.