El Club Bàsquet Artés va obtenir un triomf de molt mèrit a la pista del segon classificat, un Sant Cugat Negre que no havia perdut cap partit com a local.

El primer quart va ser molt anivellat, amb diverses alternances en el marcador. Els jugadors dirigits per Jordi Estany estaven molt posats en el partit i resistien els atacs dels locals. D'aquesta manera, es va arribar al final del primer quart amb empat a dotze en l'electrònic. En el segon els bagencs es van mostrar molt efectius, tant en defensa com en atac, fent un joc fluid i trobant bones posicions de llançament. Gràcies a això van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb quinze punts de renda (24-39).

Tornant dels vestidors els locals van apujar les línies defensives, però els artesencs van estar seriosos i concentrats, tot i la lesió que va patir Guillem Albà al turmell. El tercer quart va finalitzar amb onze punts de marge per als visitants (47-58). En els deu darrers minuts els santcugatencs encara van pressionar més i es van posar a set punts, però l'Artés es va mostrar sòlid i va prendre bones decisions, i això li va impedir patir en excés per la victòria.