La Pirinaica va batre amb contundència un dèbil Puig-reig i manté el pols al capdavant de la classificació amb l'Avià. Abans d'arrancar l'enfrontament, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va fer la sacada d'honor. També va assistir al partit Ramon Monrós, representant de l'espònsor principal del club bagenc, Italtronic. Els locals van saltar a la gespa més concentrats i en la primera jugada del matx ja es van avançar a través de Prat, que va aprofitar una bona centrada en un servei de córner. La Piri encara va poder ampliar l'avantatge només uns minuts més tard, però aquest cop no va estar encertada en la finalització a porteria. Amb el pas dels minuts, el Puig-reig va aconseguir contrarestar el domini inicial manresà i, poc abans del descans, va estar a punt de restablir les taules en l'electrònic mitjançant Miki, però una meritòria intervenció del porter local ho va evitar.

A la represa, els bagencs van sortir disposats a encarrilar el triomf, i ho van aconseguir amb dues dianes en tan sols sis minuts. La primera va ser obra de Vilalta en una magnífica jugada individual, mentre que Sebastián va situar un clar 3 a 0 amb un xut des de fora de l'àrea. Ja en el tram final, la Piri va eixamplar la diferència fins a un contundent 5 a 0 després de dues indecisions de la defensa visitant, i encara va tenir temps d'arrodonir la victòria amb un sisè gol, de Nogareda, en l'últim minut del partit. Abans, el Puig-reig s'havia consolat amb el gol de l'honor, a càrrec de Suárez.

El triomf permet a la Piri mantenir el lideratge, però amb els mateixos punts que l'Avià, el seu principal rival en la lluita per l'ascens directe. Mentrestant, el Puig-reig s'allunya de les posicions capdavanteres i es manté quart.