El Joanenc va saldar amb victòria la complicada sortida que tenia al camp del Tibidabo Torre Romeu. Els locals van dur a terme des del primer moment un joc molt dur, fet que impedia que els santjoanencs trobessin el ritme que necessitaven per acostar-se amb perill a la porteria del rival. Tot i això, al minut 21, Dalmau va fer el primer gol del partit després d'aprofitar una bona centrada lateral. Amb l'avantatge en el marcador, el Joanenc es va treure un pes de sobre, que els va permetre continuar jugant sense tants nervis ni tanta pressió. Els grocs van gaudir d'un parell de bones ocasions per arribar al descans amb una diferència de gols més amplia, però el porter local ho va evitar amb dues bones aturades.

A la represa, el Joanenc continuava amb la tònica dominant, i ràpidament va fer el segon. Dalmau, de nou, va rematar una falta penjada a l'àrea per enviar la pilota al fons de la porteria. Els locals, tot i perdre, es mostraven més intensos, fet que es va traduir en un sense fi de faltes a destemps, alguna de les quals va produir una petita discussió entre els jugadors dels dos conjunts, que va suposar l'expulsió del local Mesa al minut 61. El Joanenc ho tenia tot de cara per emportar-se una nova victòria, i va acabar de sentenciar el partit al minut 79, quan Sala va connectar amb Delgado des de la banda dreta perquè aquest anotés el definitiu 0 a 3. Amb aquesta victòria, els bagencs trenquen una mala dinàmica de quatre jornades consecutives sense guanyar i es col·loquen de nou a la sisena posició de la classificació, a tan sols set punts del líder.