El sènior femení de la Joviat va concloure la primera volta amb derrota després de perdre a casa de l'Almeda en un partit molt treballat per als dos conjunts.

Al començament del partit, la Joviat trobava bones sensacions en el joc -de les millors de la temporada- però no aconseguia transformar-ho encistellant. El parcial de 8-0, després de tres errors consecutius, van propiciar la diferència en el marcador (14-1) en el primer parcial.

Al segon període, les manresanes millorarien les prestacions defensives. Només nou punts en contra i la confiança de les jugadores exteriors per dirigir els atacs, van ser claus per ajustar-se 23-20 abans del descans, amb un triple poc abans de la fi del quart que reactivava els ànims locals.

Després del descans, el marcador plasmava el 30-30 a falta de tres minuts al tercer quart. No obstant això, tornarien els fantasmes de l'inici i un parcial de 0-6 afiançava l'Almeda com futurible vencedor. La defensa de l'Almeda, efectiva, i una concentració per no caure en moments d'incertesa, van ser claus per a un conjunt que va mantenir el cap més fred que les locals. Al final, ja pràcticament vençudes, les faltes de tir lliure van fer morir el partit 49-40.