Partit còmode per als juvenils del Manresa FS per tancar una primera volta en la qual han anat clarament de menys a més. Amb un inici de temporada poc esperançador i faltats de confiança, els nois de Miquel Bonilla van haver de remar en la mateixa direcció per arribar a encadenar cinc triomfs seguits i sortir de la zona baixa de la classificació. En el duel d'ahir, el Manresa va ser superior a l'Arrels des de l'inici, i va anotar dues dianes que encaraven el triomf. Els visitants van escurçar la diferència, però, abans del descans, un gol en pròpia porteria va tornar a distanciar els bagencs (3-1). En els darrers 20 minuts, el guió no va variar; els locals van ser una piconadora en atac i, tot i concedir dues dianes, van acabar amb un avantatge de 5 gols (8-3).