Els atletes del CA Igualada Petromiralles que van participar amb les seleccions catalanes en el 77è Cros Internacional Juan Muguerza d'Elgoibar (Guipúscoa) van tenir destacades actuacions. Hi participaren cinc atletes convocats per la Federació Catalana, a més del sènior Abdennasser Oukhelfen, en la prova internacional masculina.

Va sobresortir el segon lloc en categoria sub-16 de Carla Bisbal, amb 8 '56'', sobre 2.452 m, cursa en la qual les catalanes Merem Gabriel (1a) i Beth Cáceres (3a) van completar el podi.

Roger Súria va fer el 4t lloc en sub-18 amb 18'' 34'' (5.535 m) i va ser el 2n català classificat. Riduan Boulbayem va ser 5è i 1r català en sub-20 amb 21' 20'', sobre 6.624 m de cursa, va entrar 28è Sergi Santamaría amb 23' 29'', i es va retirar per lesió Yassin Kniya.

Abdennasser Oukhelfen va ser 17è en la prova internacional absoluta masculina amb 34' 55'', cursa sobre 10.796 m dominada per l'etíop Tadese Worku i la ke-nyana Hellen Obiri.