15 de gener de 2020
15.01.2020
BILLAR

Hernández va ser el vencedor del sisè Memorial Miquel Àngel Vives del CB Manresa

14.01.2020 | 23:30
Semifinalistes del Memorial Miquel Àngel Vives al CB Manresa

El Club Billar Manresa va cloure la sisena edició del Memorial Miquel Àngel Vives a tres bandes amb la disputa de les semifinals i la final. Es tracta d'un torneig social per hàndicap en el qual durant tres mesos els socis del club juguen entre ells. Enguany, d'un total de 21 jugadors, es van classificar per a les semifinals Antonio Sáez, Climent Fàbrega, Francisco Hernández i José Luis González.

Els enfrontaments de semifinals van ser: Antonio Sáez, 35 -José Luis González, 29 en 46 entrades; i Francisco Hernández, 35-Climent Fàbrega, 4 en 29 entrades. La final es va decantar a favor de Francisco Hernández, que va guanyar per un igualat 34-35 en 32 entrades a Antonio Sáez.

Va ser una final molt competida, igualada i emocionant en tot moment. Cal destacar la gran afluència de socis i la companyia de la vídua de Miquel Àngel Vives, que va fer l'entrega de trofeus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga