Quique Setién debutarà a la banqueta del Barça recuperant un dels jugadors més importants del conjunt blaugrana en l'etapa de Valverde: Marc-André Ter Stegen.

El porter alemany s'ha perdut els dos últims partits del Barça a causa d'una tendinopatia i ahir ja es va entrenar amb l'equip. Els dos partits que s'ha perdut Ter Stegen són l'últim enfrontament a lliga davant l'Espanyol (2-2) i la fatídica derrota a les semifinals de la Supercopa d'Espanya contra l'Atlètic de Madrid (2-3). D'altra banda, Arthur no acaba d'estar recuperat de les molèsties al pubis.

D'altra banda, Dembélé estarà disponible probablement d'aquí a tres setmanes després de la dar-rera lesió muscular que va tenir el novembre passat. Ara mateix s'està recuperant a Qatar.

Todibo marxa cedit al Schalke

El Barça va fer oficial ahir l'acord amb el Schalke 04 per a la cessió de Jean-Clair Todibo. El central francès jugarà al club alemany fins al 30 de juny. El Schalke es farà càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra de 25 milions d'euros, més 5 en variables. En cas de fer-se efectiva, el Barça té una opció futura de compra de 50 milions més 10 en variables.