Ernesto Valverde, que ahir al matí va anar a la Ciutat Esportiva del Barça a acomiadar-se de tothom, va voler fer-ho de l'afició a través d'una carta en què no va tenir cap mala paraula per a ningú, fidel a la seva trajectòria durant dos anys a la banqueta del Camp Nou.

L'entrenador va escriure que «he viscut moments molt alegres celebrant victòries i títols, però també altres de durs i difícils. Però per sobre de tot vull destacar l'experiència viscuda i l'afecte que he sentit dels aficionats durant aquesta etapa».

Valverde va voler agrair «al president Josep Maria Bartomeu i la junta directiva l'oportunitat que em van donar de dirigir l'equip i la confiança durant aquest temps». També va agrair la feina dels treballadors del Barça i dels jugadors, als quals va desitjar «tota la sort del món, així com al nou tècnic, Quique Setién. Una abraçada a tots. Visca el Barça i Visca Catalunya».

Alguns dels jugadors del Barça van voler acomiadar-se del seu extècnic. Leo Messi va escriure «gràcies, míster. Segur que t'anirà molt bé on vagis perquè, a més d'un gran professional, ets una magnífica persona». També es van acomiadar Luis Suárez, Gerard Piqué, Arthur Melo i Sergi Roberto. Particularment emotiu va ser el comiat d'Ansu Fati, a qui va fer debutar, a través d'Instagram. Va recordar que «em vas donar l'oportunitat de fer realitat un dels meus somnis i em vas fer sentir sempre com un més».