El Barça de bàsquet va trencar la mala ratxa de tres derrotes seguides a Europa i de quatre partits perduts dels últims cinc en gua-nyar a la pista d'un Fenerbahçe que està completant un mal campionat i que ahir va plantar cara gràcies a la permissivitat cap a la seva defensa. Amb ella, els turcs es van sobreposar a un inici en què el Barça li va passar pel damunt, com demostra el 12-24 del final del primer quart, ampliat després a un 13-30.

A partir d'aleshores, l'equip de Zeljko Obradovic va intensificar la seva pressió i va trobar tirs més o menys oberts que li van permetre posar-se a un punt (34-35) i deixar-ho tot obert per a la represa. En aquesta, el Barça semblava que s'escapava amb dos punts d'un ahir molt encertat Víctor Claver (48-57), però l'entrada de Muhammed va reactivar el seu equip, que es va avançar (62-61).

Semblava que el final seria igualat, però dues accions seguides de Delaney, un triple i una cistella de dos, van antecedir l'última escapada barcelonista, que amb un altre llançament de tres del base va posar el 66-76 a 2.36. Els otomans van intentar reenganxar-se al duel amb Sloukas, però el Barça va mantenir la calma i Mirotic va sentenciar el triomf.