La selecció espanyola femenina de waterpolo va sumar ahir la tercera victòria en el Campionat d'Europa que es disputa a Budapest (Hongria) després de superar Israel per 18-2, en un duel que va ser dominat des del principi per l'equip de Miki Oca, qui va donar descans a diverses jugadores i, tot i així, l'equip va continuar invicte en espera del duel decisiu davant els Països Baixos. Els dos gols de la israeliana Miriam Bogachenko van quedar en anècdota davant l'ofensiva de l'equip espanyol, que va anar de menys a més. El primer quart (3-0) va ser el més fluix de l'equip estatal, amb dos punts de penal inclosos, però a mesura que va avançar el partit van pujar la intensitat darrere i davant la porteria que va defensar Peres, primer, i Geva, després. Bea Ortiz va liderar l'equip amb cinc gols, i Clara Espar i Judith Forca, amb quatre.