El Centre d'Esports Manresa, i el seu primer equip, continua amb les activitats pendent de quina és l'evolució del club en les properes setmanes i com el pot afectar. Els jugadors d'Andreu Peralta es van desfer la setmana passada d'una forma contundent del Vilassar per 3-0 i demà encetaran la segona volta rebent també al Nou Estadi la Unió Esportiva Figueres.

En la primera volta, en el que va ser el partit inicial de lliga, l'equip blanc-i-vermell va aconseguir un gran triomf per 0-2 a Vilatenim, en un gran debut. El Figueres es troba en el dotzè lloc amb 26 punts, que és un menys dels que té el Manresa (27), desè. Com a visitants, els de l'Alt Empordà han perdut en cinc partits, n'han emptat dos i s'han endut victòries en les seves visites a Horta i Igualada. El seu porter és Romans Carrillo, exjugador del CE Manresa. El partit començarà a les 12 del migdia.

En l'històric dels duels al Bages hi ha 15 victòries locals, 5 empats i 5 triomfs figuerencs. En el darrer precedent, el Manresa va vèncer per 1-0, gol d'Uri Dalmau.